Legyél Te is házigazda!

Szívesen kipróbálnád a produkciós célú ingatlanbérbeadást? Örömmel látnád viszont otthonodat filmekben, reklámokban, videóklipekben, de nem tudod, hogy vágj bele és félsz a kockázatoktól? Szeretnéd ingatlanod bérbeadásával egységnyi idő alatt a legnagyobb hasznot realizálni?

Ha a fentiek közül legalább egy kérdésre IGEN a válaszod, akkor most a legjobb helyen jársz!

A Location Studio azért jött létre, hogy biztonságos hidat képezzen a produkciós ipar és az okos ingatlanhasznosítás iránt nyitott tulajdonosok között.

Mi nem csak megteremtjük a kapcsolatot, de képviseljük is érdekeidet. Azon túl, hogy összekapcsolunk Téged azokkal az ügyfelekkel, akik pontosan olyan enteriőrt keresnek, mint amilyet a Te ingatlanod kínál, végig kísérünk a teljes folyamatban.

Segítünk a részletek leegyeztetésében, tájékoztatunk, mi fog történni a folyamat során. A forgatáson végig jelen vagyunk, vigyázunk értékeidre és a környék nyugalmát is igyekszünk biztosítani.

Több tízéves tapasztalatunknak köszönhetően átlátjuk a folyamatot, így ismerjük az előnyök mellett a csapdákat is. Átfogó, minden részletre kiterjedő szerződéssel biztosítjuk, hogy az együttműködés gördülékenyen menjen végbe és semmi olyan ne történjen majd ingatlanodban, amire Te nem adtál előzetes engedélyt.

„Nekem van összehasonlítási alapom azzal kapcsolatban, milyen a folyamat velük és nélkülük, ezért őszintén ajánlom, hogy ha valaki gondolkozik azon, hogy belevágjon-e az ilyen típusú bérbeadásba, azt csak is velük közösen tegye!” Barbara

Milyen ingatlanokat keresünk?

Produkciós célra az ügynökségek a legkülönfélébb típusú ingatlanok után kutatnak. Egy ideális helyszín megjelenése és adottságai szinte bármilyenek lehetnek, de fontos, hogy igényes és stílusos lakásokat, házakat keresünk repertoárunkba.

Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak is luxus lakások tulajdonosainak jelentkezését várjuk.

Az egyedi stílus, az otthonos berendezés, egy-egy különleges részlet lehet épp oly érdekes és alkalmas, mint a legmodernebb, szemet gyönyörködtető berendezés.

Ne várj tovább!

Vágjunk bele együtt életed eddigi legnagyobb kalandjába! Garantáljuk, hogy velünk a produkciós célú ingatlanbérbeadás nem csak egy jövedelmező ingatlanhasznosítási mód, de mindig fantasztikus élmény is lesz számodra. Keress minket bizalommal és beszéljük át a részleteket akár már ma!